Leverandører

FIXE Climbing er en spansk leverandør af klatreudstyr. Virksomheden, der er har til huse i nordspanien har siden 1983 produceret klatreudstyr. Kendte mærker som FADERS Alien Cams, ROCA reb, mm sælges nu under navnet FIXE Climbing, som også er distributør af de anerkendte auto belays fra amerikanske Perfect Descent.

8C plus producerer kalk der er kendt for sin høje kvalitet. 8C plus er ISO 9001 certificeret og har mange andre kvalitets mærker – læse mere her


Italienske Rock Helmets har siden 1993 været synonym for kvalitets hjelme til sport såvel som til professionel brug.

De forskellige modeller kommer i flere farver


MUND socks, beliggende i nordspanien ikke langt fra Caminoen, har specialiseret sig i produktion af tekniske sokker. Materialerne spænder fra uld, bambus, tang og genbrugs plast.

I 2019 blev det spanske familieforetagende GARRA overtaget af nye ejere, men den gamle tradition for håndlavede klatresko med god pasform produceret af gode materialer er ikke ændret.

Det startede med hud regenereringsproduktet Climbskin i 10erne – produktet bruges globalt og har mange anerkendte klatrere som ambassadører. Climbskin har siden udviklet en gel mod muskelømhed og andre støttende produkter til regenerering og pleje af hud efter træning.

SPRING REVOLUTION 2.0 er en italiensk producent af teknisk undertøj – tøjet indeholder merino uld og har kompressions områder.