2019 – mere end før…

Miljøbevidstheden er i fokus indenfor alle områder, også friluftsliv og klatresporten. Aire Libre Import tilstræber ligeledes at virke med mindst mulig belastning af miljøet og med hensyn til alles ve og vel.

I det daglige foregå den første del af vejen fra Aire Libre Import til kunderne med pedal energi på en budcykel og det meste emballage er genbrug. Og distancen fra producent til Aire Libre Import er ligeledes kort, for alle mine produkter produceres udelukkende i Europa.

Produkterne bliver også gradvist mindre belastende for miljø og sundhed. Flere af Aire Libres producenter begynder at udvikle produkter der har øje på bæredygtighed og sundhed for kunderne. Således laver vores kalkproducent, 8C plus, magnesium der er certifceret til fødevareindustrien og FIXE er begyndt at lave PFC frit reb. Dette er blot et par eksempler men kig ind på produktsiderne og læs flere detaljer under hver enkelt produkt.

Som altid er jeg klar til at svare på spørgsmål, sende prisliste eller hjælpe med kundelogin på producenternes hjemmesider – så ring eller skriv gerne.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.